Oplad din bil og din pengepung med Clever’s aktuelle tilbud

Ved at benytte Clever’s aktuelle tilbud kan du spare penge på din elbil-opladning. Clever tilbyder attraktive priser på både hjemmeopladning og offentlig opladning. Deres hjemmeopladere er effektive og nemme at installere, og de giver dig mulighed for at lade op til 22 kW. Derudover har Clever et omfattende netværk af offentlige opladestationer, hvor du kan lade til favorable takster. Ved at udnytte disse tilbud kan du reducere dine opladningsomkostninger og få mere ud af din elbil.

Nem og hurtig adgang til opladning overalt

Med Clever’s brede netværk af ladestandere har du nem og hurtig adgang til opladning overalt. Uanset om du kører på arbejde, er på farten eller hjemme, kan du nemt finde en Clever ladestation i nærheden og få din elbil hurtig genopladning. Se aktuelle tilbud på Clever ladestandere og find den løsning, der passer bedst til dine behov.

Få overblik over Clever’s opladningsnetværk

Clever har et omfattende netværk af opladningsstationer spredt ud over hele landet. Du kan nemt finde en ledig station tæt på dig ved at bruge Clever’s interaktive kort på deres hjemmeside. Her kan du se, hvor mange ladepunkter der er på hver station, og om de er optaget. Clever gør det nemt at komme i gang med elbilskørsel, uanset hvor du befinder dig. Hvis du vil vide mere om, hvordan får du mest ud af elbil opladning, kan du læse mere på denne hjemmeside.

Opdaterede priser og tilbud på Clever-ladestandere

Clever tilbyder et bredt udvalg af ladestandere til elbiler, der passer til enhver hjemme- eller offentlig parkeringsplads. Deres aktuelle priser starter fra 4.995 kr. for en grundlæggende hjemmelader og går op til 19.995 kr. for en avanceret offentlig ladestation. Dertil kommer installationsomkostninger, som afhænger af den enkelte installation. Clever har også særlige tilbud, hvor du kan spare op til 2.000 kr. ved køb af en ladestation i kombination med en elbil. Derudover tilbyder de finansiering, så du kan sprede udgifterne over op til 5 år. Uanset hvilket behov du har, kan Clever hjælpe dig med at finde den rette ladeløsning til din elbil.

Undgå bekymringer om rækkevidde med strategisk placerede ladestandere

Clever har strategisk placeret ladestandere over hele landet for at sikre, at du altid har mulighed for at oplade din elbil, uanset hvor du befinder dig. Deres omfattende netværk af ladestandere giver dig tryghed og ro i sindet, så du ikke behøver at bekymre dig om rækkevidde. Du kan nemt finde en ladestation, når du har brug for det, og dermed undgå at løbe tør for strøm undervejs. Med Clever får du en problemfri og stressfri oplevelse, når du kører elbil.

Lad bilen op, mens du handler eller spiser

Clever’s opladningsstationer er placeret strategisk ved mange af landets indkøbscentre og restauranter. Mens du nyder en god frokost eller shopper, kan du lade din elbil op. Opladningstiden varierer afhængigt af bilens batteri og ladeeffekten, men du kan som regel forvente at få en god portion ekstra rækkevidde, inden du fortsætter din rejse. Mange af Clever’s stationer har også mulighed for hurtigopladning, så du kan få et hurtigt boost, hvis du har travlt. Så tag dig god tid til at slappe af og nyde en god oplevelse, mens din bil lader op.

Oplev komfort og fleksibilitet med Clever’s mobile app

Med Clever’s mobile app kan du nemt og bekvemt styre opladningen af din elbil. Appen giver dig fuld kontrol over din opladning, uanset hvor du befinder dig. Du kan planlægge og styre opladningen, så du altid har den rette mængde strøm, når du har brug for det. Derudover kan du holde øje med din strømforbrug og dine udgifter til opladning, så du kan optimere din kørsel og spare penge. Appen giver dig også adgang til Clever’s landsdækkende netværk af ladestandere, så du altid kan finde en ledig plads, når du har brug for at lade op. Med Clever’s mobile app får du en smidig og fleksibel opladningsoplevelse, der passer perfekt til din livsstil.

Få adgang til ladestandere på tværs af Europa

Med Clever’s roaming-aftaler får du adgang til over 300.000 ladestandere på tværs af Europa. Uanset om du er på ferie eller på arbejdsrejse, kan du nemt oplade din elbil, når du har brug for det. Clever samarbejder med førende udbydere af ladeinfrastruktur i hele Europa, så du kan oplade din bil sikkert og nemt, uanset hvor du befinder dig. Gennem Clever-appen kan du hurtigt finde den nærmeste ledige ladestander og starte opladningen med få tryk. Få fuld kontrol over din opladning og hold øje med din batteristatus, så du altid når dit mål uden at løbe tør for strøm.

Vælg den rette ladeløsning til din elbil

Clever tilbyder et bredt udvalg af ladeløsninger, der passer til dine behov. Uanset om du har brug for en hjemmelader til din garage eller en offentlig lader, når du er på farten, har Clever den rette løsning. Deres avancerede ladestandere leverer hurtig og effektiv opladning, så du kan komme hurtigt videre. Du kan vælge mellem forskellige effektstørrelser og tilslutningsmuligheder, så du finder den perfekte match til din elbil. Clever vejleder dig gerne, så du får den optimale ladeløsning til din kørselsprofil og dit budget.

Bliv en del af den grønne omstilling med Clever

Clever tilbyder et bredt udvalg af ladeløsninger, der gør det nemt og bekvemt at oplade din elbil. Ved at vælge Clever som din ladeoperatør, bliver du en del af den grønne omstilling og bidrager til at reducere CO2-udledningen. Vores intelligente ladeinfrastruktur sikrer, at din opladning sker på de mest fordelagtige tidspunkter, hvilket hjælper med at udnytte den vedvarende energi optimalt. Sammen kan vi skabe en mere bæredygtig fremtid for os alle.