Opdag Holmegaards rige arv og nutidige design

Holmegaard er kendt for sine tidløse klassikere, der har stået tidens test og stadig er højt værdsat i dag. Glaskunstnere som Per Lütken og Michael Bang har skabt ikoniske designs, som Fontaine-serien og Provence-karaflen, der har opnået kultstatus blandt designelskere. Virksomheden fortsætter med at udvikle moderne mesterværker, der kombinerer traditionel håndværksmæssig ekspertise med nytænkende formgivning. Eksempler herpå er Rosendahl-serien designet af Rikke Hagen samt den seneste lancering, Hammershøi-kollektionen, der hylder den danske arkitekt og designer Vilhelm Hammershøi. Holmegaards design er kendetegnet ved en tidløs elegance, der giver dem en særlig plads i den danske designarv.

Glas, der bringer glæde til hverdagen

Holmegaards glasdesign er kendetegnet ved sin elegante og tidløse stil, som bringer glæde til hverdagen. Fra de ikoniske vandglas til de moderne serveringsskåle, er hvert produkt skabt med omhu og et øje for detaljer. Holmegaards glas er ikke blot funktionelle, men også æstetisk tiltalende, hvilket gør dem til et naturligt valg for dem, der sætter pris på kvalitet og skønhed i hjemmet. Se udvalget af Holmegaard produkter og lad dig inspirere af det tidløse design, som bringer elegance og glæde til dit hjem.

Holmegaards unikke håndværk og innovation

Holmegaards unikke håndværk og innovation Holmegaard er kendt for sit unikke håndværk og innovative design, som har præget dansk brugskunst gennem generationer. Virksomhedens glasblæsere er nogle af de mest dygtige i verden og skaber fantastiske glaskunstværker med et tidløst udtryk. Denne arv af ekspertise og kreativitet kommer til udtryk i Holmegaards nutidige produkter, som er både funktionelle og æstetisk tiltalende. For at opdage de seneste nyheder inden for brugskunst, anbefales et besøg på Kunstdk.dk.

Bæredygtige valg for et grønnere hjem

Holmegaard er kendt for sit tidløse og bæredygtige design, som passer perfekt til det moderne hjem. Virksomhedens fokus på genbrug og genanvendelse af materialer gør, at du kan finde mange miljøvenlige produkter, der både er smukke og holdbare. Uanset om du leder efter glas, porcelæn eller tekstiler, kan du være sikker på at finde kvalitetsvarer fra Holmegaard, der lever op til de højeste standarder for bæredygtighed. Ved at vælge Holmegaards produkter til dit hjem, bidrager du ikke blot til at bevare virksomhedens rige arv, men også til at skabe et grønnere og mere bæredygtigt hjem.

Personlige præg med Holmegaards produkter

Holmegaards produkter er kendetegnet ved deres tidløse design og høje kvalitet. Virksomheden har en rig historie, som afspejles i de klassiske produkter, der stadig er populære i dag. Når du vælger Holmegaards produkter, får du ikke blot en genstand, men en del af dansk designhistorie. Uanset om du vælger et glas, en kande eller en vase, vil du opleve, hvordan Holmegaards signatur præger dit hjem med et personligt og elegant udtryk. Produkterne er designet til at være funktionelle og smukke, og de tilføjer en særlig stemning til enhver indretning.

Inspiration til dine festlige anledninger

Holmegaards glaskunst er et oplagt valg til at sætte en elegant og festlig stemning ved dine særlige anledninger. Deres klassiske glas- og porcelænssæt, såsom Holmegaards Cabernet-serie, kan løfte enhver fest med deres tidløse design og høje kvalitet. Derudover kan du finde inspirerende vaser, lysestager og andre dekorationsartikler, der kan være med til at skabe en smuk og indbydende ramme om dine sammenkomster. Uanset om du planlægger en festmiddag, en bryllupsreception eller en rund fødselsdag, så kan Holmegaards produkter være med til at gøre din begivenhed endnu mere mindeværdig.

Holmegaards samarbejder med fremtrædende designere

Holmegaard har gennem årene samarbejdet med en række fremtrædende danske designere for at skabe nye, innovative produkter. Disse samarbejder har været med til at cementere Holmegaards position som et af Danmarks førende glasdesignmærker. Blandt de designere, Holmegaard har arbejdet sammen med, er Bjørn Wiinblad, som har skabt ikoniske glas som ‘Holmegaard Hvid’ og ‘Holmegaard Blå’. Derudover har Holmegaard også samarbejdet med designere som Grethe Meyer, Benny Nordentoft og Mads Odgård, hvis unikke glasdesign har bidraget til at udvikle Holmegaards sortiment og fastholde virksomhedens position i dansk design.

Pleje og vedligeholdelse af dine Holmegaard-skatte

For at bevare værdien og skønheden af dine Holmegaard-produkter er det vigtigt at give dem den rette pleje og vedligeholdelse. Glas og porcelæn bør håndteres med forsigtighed for at undgå ridser eller skader. Vask dem i lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og tør dem omhyggeligt af. Undgå brug af slibende rengøringsmidler eller opvaskemaskine, da dette kan beskadige overfladen. Opbevar dine Holmegaard-skatte på et tørt og mørkt sted for at forhindre misfarvning over tid. Ved regelmæssig pleje og korrekt håndtering kan du nyde dine Holmegaard-genstande i mange år fremover.

Historien bag Holmegaards ikoniske designs

Holmegaards ikoniske designs har rødder, der går helt tilbage til 1825, hvor virksomheden blev grundlagt. Grundlæggeren, Phillip Christoffer Heger, havde en vision om at skabe glas af høj kvalitet, der både var funktionelle og æstetisk tiltalende. Denne filosofi har dannet grundlaget for Holmegaards design gennem generationer. Virksomheden har formået at tilpasse sig tidens trends, samtidig med at de har bevaret deres karakteristiske stil. Mange af Holmegaards klassiske designs, som f.eks. Pilot-serien og Provence-serien, er i dag anerkendte ikoner inden for dansk glasdesign. Disse tidløse designs er med til at cementere Holmegaards position som en af Danmarks førende glasproducenter.

Sådan finder du det perfekte Holmegaard-produkt til dig

Når du leder efter det perfekte Holmegaard-produkt til dig selv, er der et par ting, du bør have i mente. Først og fremmest er det vigtigt at overveje, hvilket formål produktet skal tjene. Skal det være en smuk dekorationsvase til stuen, en praktisk kaffekande til køkkenet eller måske et elegant glas til vinsamlingen? Holmegaards brede sortiment dækker mange behov, så tag dig tid til at finde frem til det, der passer bedst til dine ønsker og behov. Derudover kan du med fordel kigge på Holmegaards klassiske designs, som har stået tidens test. Mange af de ikoniske produkter fra virksomhedens storhedstid i midten af det 20. århundrede er stadig populære i dag og vil bringe en tidløs elegance ind i dit hjem. Men Holmegaard udvikler også løbende nye, moderne designs, som kan være et godt bud, hvis du ønsker et mere nutidigt udtryk. Uanset om du vælger et klassisk eller et nyt design, kan du være sikker på høj kvalitet og et gennemtænkt, funktionelt design, når du vælger et produkt fra Holmegaard.