Løft din grillmad med vores unikke tilbehør

Vores krydrede marinader er det perfekte supplement til din grillmad. De tilfører en unik og intens smag, der løfter dine kød, fisk og grøntsager til nye højder. Vores marinader er lavet af de fineste råvarer og indeholder et omhyggeligt udvalg af krydderier, der giver din mad en uventet og spændende dybde. Prøv vores populære chili-lime marinade eller vores friske, urterige marinade med hvidløg og rosmarin. Lad dine favoritmad trække i marinaden i et par timer, og oplev, hvordan smagen folder sig ud på grillen.

Sprøde grøntsager til perfekt kontrast

Sprøde grøntsager er et must-have til enhver grillmad. Vores unikke tilbehør tilføjer en perfekt kontrast til de saftige bøffer og kyllingestykker. Tilføj ekstra smag med vores grilltilbehør og oplev, hvordan de sprøde grøntsager løfter din grillmad til nye højder. Vores udvalg af marinader, dips og krydderiblandinger giver dine grøntsager en uimodståelig smag, der får din gæster til at komme igen.

Lækre dips til at dippe i

Dips er en fantastisk måde at tilføje ekstra smag og tekstur til din grillmad. Vores lækre dips er fremstillet af friske, kvalitetsråvarer og kan nydes som ledsager til alt fra kød og fisk til grøntsager og brød. Investér i en kvalitets Weber kuglegrill for at løfte din grillmad til nye højder og nyd de lækre dips sammen med dine yndlingsretter. Vores udvalg af dips inkluderer klassiske favoritter som tzatziki, hummus og guacamole, så der er noget for enhver smag.

Friske urter for en forfriskende note

Friske urter tilføjer en forfriskende og aromatisk note til din grillmad. Prøv at tilføje hakket persille, basilikum eller mynte til dine marinader eller som pynt på de færdige retter. De friske urter tilfører ikke kun smag, men giver også en flot præsentation. Lad dig inspirere af sæsonens udvalg og kombiner forskellige urter for at skabe unikke smagsoplevelser.

Smagfulde saucer til at drysse over

Vores udvalg af smagfulde saucer er det perfekte tilbehør til din grillmad. Vælg mellem vores klassiske bearnaisesauce, der tilfører en cremet og let krydret smag, eller gå for den friske chimichurri-sauce, som giver en sprød og urterig note. Uanset din smag, vil vores saucer løfte din grillmad til nye højder og gøre din middag endnu mere uforglemmelig.

Pikante chutneyer for en eksotisk twist

Vores pikante chutneyer tilføjer en eksotisk og spændende twist til din grillmad. Prøv vores hjemmelavede mango-chutney med en behagelig varme, eller vores friske tomatchutney med en sprød syrlighed. Disse unikke tilbehør vil løfte dine grillretter til nye højder og give dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse.

Kreative kartoffelretter som sidekiks

Kartofler er et klassisk ledsager til grillmad, men hvorfor ikke gøre dem lidt mere spændende? Prøv vores kreative kartoffelretter som sidekiks. Kartoffelwedges med krydderier og parmesan er en lækker og nem tilberedt ret, der tilfører en skøn smag til din grillmad. Eller hvad med sprøde kartoffelskiver i ovnen, toppet med bacon og ost? For den mere eventyrlige gane kan du prøve vores kartoffelmos med urter og hvidløg – en lækker kontrast til de saftigt grillede kød- eller fiskestykker.

Frugtsalater for en sød afslutning

Afrund dit grillmåltid med en lækker frugtsalat. Vores frugtsalater er lavet med de fineste, modne frugter og en let, cremet dressing. De er perfekte til at runde måltidet af på en sød og forfriskende måde. Vælg mellem en klassisk frugtsalat med ananas, melon og bær eller prøv en mere eksotisk version med mango, passionfrugt og kiwi. Uanset hvilken du vælger, vil den bringe en lys og lækker afslutning til din grillmad.

Hjemmelavede pickles for en sprød crunch

Hjemmelavede pickles er et fantastisk tilbehør til din grillmad, som giver en dejlig sprød og frisk crunch. Vores opskrift på syltede grøntsager er nem at lave og tilføjer en unik smag til dine retter. Pickles er ikke blot et smagfuldt supplement, men også en sundere alternativ til traditionelle saucer og dips. Prøv vores lette opskrift med agurk, rødløg og gulerødder – den vil løfte dine grillretter til nye højder.

Vores bedste tips til at skabe den perfekte grillmenu

Når du planlægger din perfekte grillmenu, er det vigtigt at tænke på at skabe en balance mellem hovedretten og tilbehøret. Vores unikke tilbehør er designet til at løfte din grillmad og give den en ekstra dimension af smag. Prøv at servere vores hjemmelavede kartoffelsalat, marinerede grøntsager eller vores populære chili-lime dressing. Disse sider vil perfekt komplementere din grillede hovedret og sørge for at din gæster får en kulinarisk oplevelse, de sent vil glemme.